Κοσμήματα σε σχήμα καρδιά: 3 καρδιές + 2 βέλη

Κοσμήματα σε σχήμα καρδιά: 3 καρδιές + 2 βέλη | Emmanuela - handcrafted for you®

Πλησιάζουν τα γενέθλιά της κοπέλας σου ή η γιορτή της; Είσαι μήπως λάτρης των «ρομαντικών» κοσμημάτων και ψάχνεις να προσθέσεις στη συλλογή σου νέα ιδιαίτερα κομμάτια σε σχήμα καρδούλα ή βέλος; Αναζητάς ένα μοναδικό και γλυκό δώρο για την καλύτερη σου φίλη ή για κάποια συγγενή σου; Όποια κοπέλα κι αν τριγυρίζει τώρα στο μυαλό σου. μπορείς να της κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο με μεγάλο νόημα που σίγουρα στα χέρια της θα αποκτήσει ανεκτίμητη αξία. Και επειδή μας αρέσει να σε βοηθάμε... Ρίξε μια ματιά σε αυτό το blog και σίγουρα θα βρεις το κόσμημα του… έρωτα, που σε εκφράζει!

Οι προτάσεις μας:

1. Κρεμαστά Σκουλαρίκια Αλυσίδες με Καρδιές


Έχεις ξαναδεί αλυσίδα να καταλήγει σε καρδιά; Ε, ούτε και εμείς (μέχρι που σκεφτήκαμε να φτιάξουμε αυτά τα σκουλαρίκια για σένα)! Αυτό το ιδιαίτερο και μοναδικό κόσμημα, αποτελείται από μια λεπτή και μακριά ασημένια αλυσίδα που καταλήγει σε μια μεγάλη καρδιά. Πρόκειται για ένα ζευγάρι από πολύ ελαφριά σκουλαρίκια που φοριούνται εύκολα και προσαρμόζονται στο ύψος που εσύ προτιμάς. Το καλύτερο; Φοριούνται όλη την ημέρα αλλά και το βράδυ, χωρίς να προκαλούν ερεθισμό, ώστε να «φωτίζουν» το πρόσωπό σου κάθε στιγμή!

2. Κρεμαστά Σκουλαρίκια Καρδιές

Άλλη μια εξαιρετική επιλογή αποτελούν τα κρεμαστά σκουλαρίκια καρδιές. Είναι φτιαγμένα στο χέρι με πολύ προσοχή, ενώ τα λευκά μαργαριτάρια που κρέμονται από τις άκρες προσδίδουν πάντα μια αίσθηση κομψότητας σε κάθε σου ντύσιμο. 

3. Καρφίτσα Καρδιά

Σπάσε τη μονοτονία ενός απλού φουλαριού με τη χειροποίητη καρφίτσα καρδιά. Ένα καλλιτεχνικό σχέδιο φτιαγμένο από χαλκό με κόκκινους κρυστάλλους που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις όπου κι αν βρίσκεσαι!

4. Δαχτυλίδι Βέλος

Λάτρης των δαχτυλιδιών; Ναι, και εμείς είμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα από τα αγαπημένα μας, που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το blog, είναι το δαχτυλίδι βέλος! Ανάδειξε τα άκρα σου αλλά και το μανικιούρ σου φορώντας το στον μέσο και προετοιμάσου για πολλά κοπλιμέντα σε κάθε σου έξοδo.

5. Καρφίτσα Βέλος

Δώσε μια καλαίσθητη νότα σε κάθε σου φουλάρι ή κασκόλ αυτό το χειμώνα με την χειροποίητη καρφίτσα βέλος. Είναι ένα διακριτικό κομψοτέχνημα που μπορείς να το φοράς όλη μέρα μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα. Και επειδή αξίζει να το δεις φορεμένο, κάνε απλώς ένα κλικ εδώ!

Γιατί να επιλέξεις τα κοσμήματα Emmanuela;

👌 Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα από ασήμι 925.

🌈 Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα και σχέδια, η φαντασία είναι πάντα ο σύμμαχος μας!

🎁 Είναι ιδανικά για δώρο. Κάθε κόσμημα παραδίδεται τοποθετημένο ξεχωριστά σε καλαίσθητο κουτί δώρου. Μέσα στη συσκευασία θα βρεις και από μια χάρτινη τσάντα για το κάθε πακέτο.

✅ Δεν μαυρίζουν και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, καθώς υποβάλλονται σε μια ειδική επεξεργασία επιμετάλλωσης που τους δίνει ένα εκπληκτικό φινίρισμα. Παράλληλα τα καθιστά άτρωτα στους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ασήμι.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας μπορείς να βρεις. εκτός των επιλογών που σου παρουσιάσαμε παραπάνω, μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα σκουλαρίκια, βραχιόλια, καρφίτσες, δαχτυλίδια, κολιέ και άλλες πολλές επιλογές!


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν