4 ιδέες για δώρο σε άνδρες

4 ιδέες για δώρο σε άνδρες | Emmanuela - handcrafted for you®
Σίγουρα το αντρικό δώρο είναι λίγο πιο δύσκολο απ’ ότι το δώρο σε μια γυναίκα, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου στον αγαπημένο σου! Σε αυτό το άρθρο σου προτείνουμε κλασσικά κοσμήματα για άνδρες, ένα ιδανικό δώρο για γιορτές και γενέθλια. βραχιόλια για άνδρες
  1. Βραχιόλι για κάθε στιγμή της ημέρας
 
Ανδρικό βραχιόλι αλυσίδα κατασκευασμένο από οξειδωμένο ασήμι 925. Ένα ξεχωριστό κόσμημα, σε ένα  σχέδιο με επιφάνεια που μοιάζει με δέρμα φιδιού. Ταιριάζει με ένα rock ή ανέμελο στυλ ανδρικού ντυσίματος. Ένα ξεχωριστό δώρο που κάθε άντρας θα εκτιμήσει και δε θα το βγάζει ποτέ από τον καρπό του! Δες όλα τα ανδρικά βραχιόλια.
 
 ασημένιος σταυρός για άνδρες
  1. Ασημένιος σταυρός
Ανδρικό κρεμαστό μενταγιόν σταυρός από καρφιά, κατασκευασμένο από οξειδωμένο ασήμι 925 με δέσιμο από σύρμα στο σημείο ένωσής τους. Τα 3 καρφιά συμβολίζουν αυτά με τα οποία σταυρώθηκε ο Χριστός. Ένα ιδιαίτερο, πρωτότυπο και εξ' ολοκλήρου χειροποίητο κόσμημα για τους άντρες που τους αρέσει να προκαλούν με το ντύσιμο τους.
Βρες μεγάλη ποικιλία σε ασημένια κρεμαστά, αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό από το σταυρό.
 
 σκουλαρίκια-καρφωτά
  1. Σκουλαρίκια κρεμαστά, κρικάκια ή καρφωτά
Χειροποίητο ανδρικό σκουλαρίκι στρόγγυλο, κατασκευασμένο από οξειδωμένο ασήμι 925, σε 2 χρωματικούς τόνους του γκρι. Είναι κόσμημα με γεωμετρικό σχεδιασμό, που μπορεί να φορεθεί από κάθε άντρα και ταιριάζει σε κάθε περίσταση που θέλεις να σε προσέξουν για το ιδιαίτερο γούστο σου! Επιπλέον ένα πολύ πρωτότυπο σκουλαρίκι για να το κάνεις δώρο σε άντρες που θέλεις να σε θυμούνται για πάντα φορώντας το. Αν ο δικός σου δεν λέει να αλλάξει σκουλαρίκια εδώ και μια δεκαετία, ανακάλυψε μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά σκουλαρίκια!
 δαχτυλιδι-ανδρικο-απο-ασημι
  1. Δαχτυλίδια για πιο… rock καταστάσεις!
Ανδρικό δαχτυλίδι σε σχήμα σταυρού, κατασκευασμένο από ασήμι 925 και διακοσμημένο με μαύρα ή λευκά ζιργκόν. Ένα ξεχωριστό κόσμημα με γυαλισμένη επιφάνεια, κατάλληλο για μοντέρνους άντρες στους οποίους αρέσει αυτό το κλασσικό σύμβολο. Πολύ δυναμικό σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε ανδρικό δάχτυλο για ένα casual, rock ή και επίσημο ντύσιμο. Ανακάλυψε όλα τα σχέδια στην ανδρική συλλογή από δαχτυλίδια.
 
Η επιλογή ενός δώρου είναι μία ευχάριστη αλλά όχι πάντα εύκολη διαδικασία, ειδικά όταν πρόκειται για δώρο σε άνδρα! Στα ανδρικά κοσμήματα του www.emmanuela.gr μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας για εκείνον. Είτε ψάχνετε δώρα για άντρες που έχετε επαγγελματική σχέση, είτε για φίλους, είτε δώρα που απευθύνονται στον σύντροφο σας, το κόσμημα είναι μια διαχρονική αξία.
 

Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν