Άνδρας σε πανικό; 8 δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου!

Άνδρας σε πανικό; 8 δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου! | Emmanuela - handcrafted for you®

Ψάχνεις το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου; Θέλεις να της κάνεις ένα ιδιαίτερο δώρο αλλά έχεις συγκεκριμένο budget και θες να σου μείνουν χρήματα για ένα ωραίο δείπνο και ένα νόστιμο κρασί (ακόμα και στο σπίτι);

Τα λουλούδια, οι σοκολάτες και οι κάρτες ίσως δεν αρκούν! Εντάξει, οι κάρτες με τα γλυκόλογα είναι πάντα ευπρόσδεκτες, γιατί όμως να μην της κάνεις δώρο κάτι που θα θυμάται για πάντα και θα λατρέψει σίγουρα: Ένα χειροποίητο ασημένιο κόσμημα!

Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζεις αν θα κάνεις τη σωστή επιλογή. Είμαστε εδώ για σένα! Σε αυτό το άρθρο θα βρεις 8 υπέροχες ιδέες για δώρο Αγίου Βαλεντίνου!


Κοσμήματα για του Αγίου Βαλεντίνου


1) Μενταγιόν

Ένα κρεμαστό μενταγιόν είναι μια υπέροχη επιλογή για δώρο, ένα κόσμημα που θα την κάνει να σε «κουβαλάει» πάνω της! Ανάλογα με το στυλ της αγαπημένης σου, μπορείς να διαλέξεις κάτι σικ ή κάτι πιο casual ή ακόμα και ένα μενταγιόν σε ροκ στυλ!

Αν η αγαπημένη σου έχει ρομαντική διάθεση ή λατρεύει τη φύση, ένα δώρο όπως  το κρεμαστό μενταγιόν "τριαντάφυλλο" ίσως είναι αυτό που ψάχνεις. Πρόκειται για ένα απλό και λιτό σχέδιο (δεν κινδυνεύεις να μην ταιριάζει με τα γούστα ή με τα χρώματά της!), όμως με πολύ προσεγμένες και γλυκές λεπτομέρειες. Αν μη τι άλλο, ταιριάζει με την περίσταση!

2) Δαχτυλίδι «βέλος»

Δαχτυλίδι "βέλος" - Emmanuela Handcrafted for you®

Χειροποίητο δαχτυλίδι "βέλος" κατασκευασμένο από σφυρηλατημένο ασήμι 925. Τι πιο έξυπνος τρόπος να της δείξεις ότι τα βέλη του έρωτα σε έχουν καρφώσει;  
Μπορείς να παρατηρήσεις διακριτικά αν προτιμά το χρυσό χρώμα ή το ασημένιο στα κοσμήματα, και να διαλέξεις αναλόγως!

3) Κοσμήματα σε σχήμα αστέρι & φεγγάρι

Αν θες να το πας ακόμα πιο ρομαντικά, αυτή είναι μια επιλογή με σίγουρη επιτυχία. Αν ο νυχτερινός ουρανός είναι το φόρτε της, τότε αυτή είναι το ιδανικό δώρο για εκείνη!

Τα χειροποίητα ανόμοια σκουλαρίκια "αστέρι & φεγγάρι" σε κρίκους, κατασκευασμένα από σφυρήλατο ασήμι 925 με επιχρυσωμένα στοιχεία, είναι ταυτόχρονα μια πολύ ρομαντική επιλογή αλλά και ένα κομψό σχέδιο που θα την κάνει να ξεχωρίζει και… να σε λατρεύει.

4) Κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς

Εδώ είσαι ξεκάθαρος! Με  ένα τέτοιο κόσμημα θα της θυμίζεις πάντα ότι η καρδιά σου της ανήκει!

Τα χειροποίητα κρεμαστά σκουλαρίκια καρδιές , κατασκευασμένα από ασήμι 925 και λευκά μαργαριτάρια είναι μια σικ επιλογή που το έτερον σου ήμισυ θα λατρέψει!

5) Σκουλαρίκια cuff

Εδώ έχεις την ευκαιρία να της κάνεις ένα πολύ πρωτότυπο δώρο που δεν θα το περιμένει!. Τα σκουλαρίκια cuff είναι πολύ της μόδας και ξεχωρίζουν για τον τρόπο που φοριούνται.

Σκουλαρίκι cuff με μαργαριτάρι | Emmanuela - handcrafted for you®

Το σκουλαρίκι cuff με μαργαριτάρι του εργαστηρίου Emmanuela – handcrafted for you® προορίζεται για να φοριέται στο κέντρο του αυτιού και να το αγκαλιάζει (μάλιστα, δεν χρειάζεται η αγαπημένη σου να έχει τρύπα στο αυτί) και είναι σίγουρο ότι θα την εκπλήξεις  με την πρωτοτυπία σου και τις γνώσεις σου για τα σκουλαρίκια! Το μαργαριτάρι δίνει μια έξτρα πινελιά (άλλωστε είναι ένα στοιχείο που λατρεύουν όλες οι γυναίκες)! Ένα πολύ ξεχωριστό κόσμημα σε προσιτή τιμή!

6) Κοσμήματα με μονόγραμμα

Εδώ πάμε σε δηλώσεις μεγάλης αφοσίωσης! Τα μονογράμματα είναι εξ ορισμού μοναδικά δώρα (αφού περιλαμβάνουν τα αρχικά γράμματα του προσώπου που θα τα φορέσει), πόσο μάλλον όταν μπορείς να συνδυάσεις το δικό της αρχικό γράμμα με το δικό σου.

Η χειροποίητη καρφίτσα "παγκάκι" από οξειδωμένο ασήμι 925 και χαλκό, με κοράλλι. είναι ένα σχέδιο πολύ λεπτό και ιδιαίτερο και είναι σίγουρο ότι ένα τέτοιο κόσμημα θα γίνει σύμβολο της σχέσης σας!

7) Σκουλαρίκια ear climbers

Είναι ευκολοφόρετα και σταθερά ακόμα και χωρίς κούμπωμα ενώ δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση καθώς εφάπτονται στους λοβούς. Οι απλές γραμμές και ο minimal σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο τρόπο που φοριέται, καθιστούν αυτό το κόσμημα μια ιδανική επιλογή για γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάζουν με τα κοσμήματα που φοράνε. Δεν έχεις, λοιπόν, λόγους να αμφιβάλλεις ότι πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή!

Τα χειροποίητα σκουλαρίκια ear climbers από στριφτό σύρμα, κατασκευασμένα από πλεκτό ασήμι 925 από το Emmanuela – handcrafted for you® κυριολεκτικά θα αγκαλιάσουν και στολίσουν τα αυτιά της καλής σου!

8) Λάμψη στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με κρύσταλλα Swarovski

Αν της αρέσουν τα κοσμήματα με περισσότερα στοιχεία, το δαχτυλίδι με μαργαριτάρια & Swarovski είναι μια ιδανική επιλογή γι’ αυτήν! Ένα δώρο που δείχνει ότι παίρνεις στα σοβαρά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και φυσικά τη σχέση σας. Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με υπέροχες λεπτομέρειες!

Εξτρά συμβουλή: Φρόντισε τη συσκευασία!

Στο εργαστήρι Emmanuela – handcrafted for you® αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες με τα κοσμήματα τοποθετημένα σε πολυτελή και καλαίσθητη συσκευασία δώρου. Μέσα στο δέμα αποστολής θα βρεις και από μια χάρτινη τσάντα για κάθε πακέτο δώρου. Άρα η γιορτή θα ξεκινήσει από το unboxing! Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που τα παραγγέλνετε, οπότε φρόντισε να ενεργήσεις εγκαίρως!

Νιώθεις τώρα λίγο πιο ενημερωμένος;

Οι γυναίκες ποτέ δεν σταματούν να λατρεύουν τα δώρα! Θέλουν να ξέρουν ότι τις σκέφτεσαι 365 μέρες το χρόνο! Οι τρόποι για να το πετύχεις είναι άπειροι, αλλά ελπίζω για τη συγκεκριμένη μέρα, να βρήκες ακριβώς τον τρόπο που έψαχνες μέσα από αυτό το άρθρο!

Happy Valentine’s!



Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν