Άνοιξη 2021: Οι 5 πιο hot τάσεις στα κοσμήματα

Άνοιξη 2021: Οι 5 πιο hot τάσεις στα κοσμήματα | Emmanuela - handcrafted for you®

κόσμημα στην αρχική φωτογραφία: Κρεμαστά σκουλαρίκια "δίσκοι"

Άνοιξη! Κλίμα νέας αρχής, ειδικά στην τωρινή δύσκολη συγκυρία που όλοι έχουμε ανάγκη ένα νέο ξεκίνημα, ένα «άνοιγμα» σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι ελπίζουμε ότι αυτό θα έρθει σύντομα και σας μέσα από το Emmanuela - handcrafted for you® σας παρουσιάζω τις 5 κυριότερες τάσεις στο κόσμημα, για την Άνοιξη του 2021! Αναπτερώνουμε το ηθικό μας, ονειρευόμαστε και… κάνουμε το homework μας για να παραμένουμε in fashion! Πάμε λοιπόν!

1. Μεγαλύτεροι όγκοι, χρυσό χρώμα

Τα πιο ογκώδη κοσμήματα δεν φεύγουν από τη μόδα και το χρυσό χρώμα θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση αυτή την άνοιξη. Ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια σε χρυσό χρώμα θα σε βοηθήσει να κάνεις το statement που αναζητάς! Σου προτείνω τα κρεμαστά σκουλαρίκια «Διπλοί σταυροί».

2. Αλυσίδες με λεπτομέρειες

Η αλυσίδα είναι ένα στοιχείο που θα πρωταγωνιστήσει αυτή την άνοιξη. Ένα περίτεχνο σχέδιο σε σκουλαρίκια θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και η δική μου πρόταση είναι το σκουλαρίκι cuff με αλυσίδες.

3. Ανόμοια σκουλαρίκια

Μεγάλο trend στα fashion weeks είναι για αυτή την Άνοιξη τα ανόμοια σκουλαρίκια, είτε μιλάμε για huggies είτε για studs! Εδώ το Emmanuela handcrafted for you σου προτεινει τα ανόμοια κρεμαστά σκουλαρίκια "σπείρες".

4. Σχέδια με ουράνια σώματα

Ένα ιδιαίτερο θέμα της φετινής Άνοιξης είναι τα ουράνια σώματα, που θα φορεθούν πολύ! Αστέρια, κομήτες, πλανήτες, ήλιοι, θα δεις να κυκλοφορούν ευρέως! Αν θες το  look σου  να… απογειωθεί στο διάστημα, ρίξε μια ματιά στα ανόμοια σκουλαρίκια κρίκους "αστέρι & φεγγάρι" του Emmanuela - handcrafted for you®.

5. Βραχιόλια με ιδιαίτερα στοιχεία ή λεπτομέρειες

Η μόδα επιτάσσει να επενδύσουμε τους καρπούς μας με βραχιόλια από πέτρες, μαργαριτάρια ή με περίτεχνα και λεπτά σχέδια! Αν θες να το συνδυάσεις και με ένα στοιχείο της φύσης, το ιδανικό είναι το βραχιόλι λουλούδι από το Emmanuela - handcrafted for you®.

Αδημονούμε να βγούμε από τους περιορισμούς και να επιστρέψουμε στις δια ζώσης επαφές με τους αγαπημένος μας ανθρώπους. Δεν τα παρατάμε και ποντάρουμε πολλά στην φετινή Άνοιξη, που θα μας βρει προετοιμασμένους από όλες τις απόψεις!


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν