Οδηγός από την Emmanuela: Ας μιλήσουμε για το ανδρικό κόσμημα

Οδηγός από την Emmanuela: Ας μιλήσουμε για το ανδρικό κόσμημα | Emmanuela - handcrafted for you®

Τι απαντάς στην ερώτηση «φοράς κοσμήματα;» ή στην άρνηση «τα κοσμήματα δεν είναι για άνδρες»; Αν είσαι λάτρης των ανδρικών κοσμημάτων αλλά και του styling, μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις. Αν από την άλλη δεν… αγαπάς τα ανδρικά κοσμήματα, συνέχισε και πάλι να διαβάζεις διότι ακολουθούν συμβουλές τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις με τρόπο εποικοδομητικό! Άλλωστε ποιος δεν ευχαριστιέται ένα όμορφο χειροποίητο κόσμημα;

Οι περισσότεροι άνδρες θα θαυμάσουν ένα ανδρικό κόσμημα, όμως θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από αυτό για να το προσθέσουν στη συλλογή τους. Φυσικά τα κοσμήματα διαφέρουν ανάλογα με το στυλ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι…ράπερ ή ροκάς για να τα φορέσεις. Αν μέχρι τώρα δεν έχεις σκεφτεί πως τα κοσμήματα έχουν και ανδρικό κοινό, τότε ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει!

Τα ανδρικά κοσμήματα δε χρειάζεται να απευθύνονται σε κάποιο συγκεκριμένο στυλ, καθώς οι επιλογές είναι πολλές. Σταυροί, αλυσίδες για το λαιμό, βραχιόλια χειροπέδες, δαχτυλίδια βέρες ή και σκουλαρίκια κρικάκια και κρεμαστά, ο κατάλογος με κοσμήματα για άνδρες μόνο μεγαλώνει. Μη σκας, σε αυτό το άρθρο θα σου δείξουμε πως να διαλέγεις ανδρικά κοσμήματα αλλά και τρόπους που μπορείς να τα φοράς.

 

Ανδρικά σκουλαρίκια, για κάθε στυλ

Χειροποίητο ανδρικό σκουλαρίκι "τρίγωνο", κατασκευασμένο από σφυρηλατημένο ασήμι 925. Διαθέσιμο σε ασημένιο, χρυσό, μαύρο ή οξειδωμένο.
Φόρεσε το με ένα απλό λευκό t shirt και τζιν παντελόνι, όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Χειροποίητο ανδρικό σκουλαρίκι "καρφιά", κατασκευασμένο από οξειδωμένο ασήμι 925, σε ένα δυναμικό αντρικό σχέδιο.

Είναι κόσμημα που μπορεί να φορεθεί από κάθε άντρα που προτιμά ένα ροκ ή πανκ στυλ ντυσίματος, αλλά ταιριάζει και σε κάθε περίσταση που θέλεις να σε προσέξουν για το ιδιαίτερο γούστο σου!
 

    Ανδρικό σκουλαρίκι Αγκυρα | Emmanuela®
      Ανδρικό σκουλαρίκι κρίκος με "άγκυρα" κατασκευασμένο από οξειδωμένο ασήμι 925.
      Ένα πολύ πρωτότυπο κόσμημα που είναι ιδανικό για άντρες που είναι λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας. Φόρεσε το με μια στρατιωτική βερμούδα και ένα χαλαρό πουκάμισο ή ακόμη και με το μαγιώ σου!

       

      Ανδρικό σκουλαρίκι ηλεκτρική κιθάρα

      Ανδρικό σκουλαρίκι κρίκος με "ηλεκτρική κιθάρα" κατασκευασμένο από οξειδωμένο ασήμι 925.

      Το συγκεκριμένο κόσμημα είναι μια τέλεια επιλογή για κάποιον που αγαπάει τη ροκ μουσική ή τα blues. Ιδανικό δώρο για έφηβους, ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες κιθαρίστες και μπασίστες, μέλη συγκροτήματος ή και επίδοξους rock stars!

       

      Ανδρικό βραχιόλι αλυσίδα Ανδρικό βραχιόλι βυζαντινή αλυσίδα κατασκευασμένο από οξειδωμένο ασήμι 925.

      Φόρεσε το κάθε στιγμή της ημέρας, καθώς είναι ένα κόσμημα που ταιριάζει με κάθε ανδρικό ντύσιμο, επίσημο ή casual καθημερινό. Ένα βραχιόλι το οποίο μπορεί να μετατρέψει το look σου από καθημερινό, σε αρρενωπό και δυναμικό!

       

      Χειροποίητο ανδρικό βραχιόλι | Emmanuela® Χειροποίητο ανδρικό βραχιόλι κατασκευασμένο από ασήμι 925.

      Ένα ξεχωριστό κόσμημα σε στυλ "χειροπέδας" που θα προσφέρει δυναμισμό και αρρενωπότητα σε κάθε άνδρα που θα επιλέξει να το φορέσει στον καρπό του!

       

      Δαχτυλίδια για άνδρες, που θέλουν να ξεχωρίζουν!

      Ανδρικό δαχτυλίδι πυξίδα Τετράγωνο ανδρικό δαχτυλίδι από ασήμι 925 με σκαλισμένη μία πυξίδα στην όψη του και καραβόσκοινα σε κάθε πλευρά.

      Φόρεσε το με casual look ή και με ανοιχτό πουκάμισο και βερμούδα. Είναι ιδανικό για άντρες που η θάλασσα είναι ο φυσικός τους χώρος και τα ταξίδια η δεύτερη φύση τους!

       

      Ασημένιο ανδρικό δαχτυλίδι, με μια μεγάλη στρόγγυλη πέτρα μαύρου αχάτη και σαγρέ επιφάνεια.

      Το goth style αποτελεί τάση στα ανδρικά κοσμήματα και αυτό το πρωτότυπο κόσμημα είναι ιδανικό για άντρες που είναι fans του Gothic στιλ! Φόρεσε το και με επίσημο ένδυμα, όπως κουστούμι και πουκάμισο, καθώς η πέτρα αχάτη βοηθάει στο styling!

       

      Δαχτυλίδια για άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν!

      Τα κρεμαστά μπορούν να σε συντροφεύουν καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εδώ μπορείς να βρεις ασημένια κρεμαστά με δεκάδες διαφορετικά σχέδια όλα από τη συλλογή της Emmanuela®. Φόρεσε τα κάθε μέρα στη δουλειά, σε διακοπές ή σε βραδινή έξοδο. Τα ανδρικά μενταγιόν ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στη μόδα!

      Στο www.emmanuela.gr θα βρεις τεράστια ποικιλία από ασημένια κοσμήματα σε διαφορετικά στυλ και κατασκευές από τα οποία μπορείς να επιλέξεις και να ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς πριν αρχίσεις να ψωνίζεις ανδρικά κοσμήματα!

      Εάν ψάχνεις για ανδρικά κοσμήματα με ωραία εμφάνιση, αντοχή στο χρόνο, φιλικές τιμές και ποιοτική κατασκευή σου συνιστούμε να περιηγηθείς στη μεγάλη μας συλλογή από κοσμήματα για άνδρες που είναι διαθέσιμα στο e-shop μας.


      Γράψε ένα σχόλιο

      Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν