Δώρα για τον άνδρα: 6+1 ιδέες

Δώρα για τον άνδρα: 6+1 ιδέες | Emmanuela - handcrafted for you®
Δε χρειάζεται να γιορτάζετε κάποια ειδική περίσταση για να δείξετε στους άντρες της ζωής σας πόσο τους αγαπάτε! Εκφράστε την αγάπη και τρυφερότητα σας με ένα δώρο, μια αγκαλιά και ένα μεγάλο χαμόγελο σε γιορτές, γενέθλια, επετείους αλλά και κάθε ημέρα.
 
Λένε πως οι άντρες δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι στα δώρα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η διαδικασία επιλογής ενός δώρου γίνεται αρκετά ευκολότερη από όταν η παραλήπτης είναι γυναίκα. Οι διαθέσιμες λύσεις είναι σίγουρα λιγότερες σε σχέση με τις γυναίκες, όμως υπάρχουν κάποιες κλασσικές αξίες οι οποίες μπορεί να σας λύσουν τα χέρια!
 
Φυσικά ανάλογα με το budget που μπορεί να διαθέσει κανείς μπορεί να βρει από το πιο οικονομικό μέχρι το πιο ακριβό δώρο κάθε είδους. Στο νέο μας άρθρο θα βρεις καταπληκτικές ιδέες για δώρα για άνδρες, με τα ανδρικά κοσμήματα να κυριαρχούν στις προτάσεις μας.
κοσμηματα-ανδρικα
Αντρικά βραχιόλια: «Πολύ ωραίο στυλ, βεβαίως - βεβαίως…»
Πλέον οι επιλογές είναι πολλές, αφού τα ανδρικά κοσμήματα έχουν αρχίσει να έχουν εξαιρετικά ένθερμο κοινό. Τα ανδρικά βραχιόλια ή χειροπέδες σε άριστη ποιότητα από ασήμι 925 αλλά και από ανοξείδωτο ατσάλι είναι μια εξαιρετική λύση για δώρο. Διάλεξε ποιο αντρικό βραχιόλι θα ταίριαζε στα γούστα του μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.
Ανακάλυψε όλα τα ασημένια βραχιόλια εδώ.
 
δαχτυλίδια-ανδρικα-ασημενια
 
Αντρικά δαχτυλίδια: για rock & chic στυλ
Ξέρουμε πως οι περισσότεροι άνδρες δε φορούν δαχτυλίδια και είναι μια πρόταση που ταιριάζει σε λίγους. Όμως γιατί να μην είσαι εσύ ο λόγος για τον οποίο θα ξεκινήσει να φοράει αντρικά δαχτυλίδια; Αν το επόμενο δώρο που θα του προσφέρεις είναι δαχτυλίδι κάνε του μια χάρη και πρότεινέ του τρόπους που θα μπορούσε να το φορέσει, για να του δώσεις επιπλέον έμπνευση.
Aνακάλυψε μοναδικά δαχτυλίδια από ασήμι εδώ.
 
κρεμαστά-για-άνδρες
Μενταγιόν για άνδρες: η εύκολη επιλογή
Τα κρεμαστά μενταγιόν για άνδρες είναι σίγουρα από τα πιο διαχρονικά αγαπημένα αξεσουάρ των αντρών καθώς είναι μια λύση εύκολη και ταυτόχρονα εντυπωσιακή. Διάλεξε κάτι μικρό ή κάτι πιο ιδιαίτερο, κάτι διακριτικό ή κάτι που θα τραβάει όλα τα βλέμματα.
 
Επιλέξτε το δώρο σας μέσα από μια ποικιλία μενταγιόν που θα βρείτε εδώ.
 
σκουλαρίκια-για-άνδρες 
 
 
Ανδρικά σκουλαρίκια: για κάθε στιγμή της ημέρας
Εντυπωσιακά σκουλαρίκια που αναβαθμίζουν το στυλ και τις εμφανίσεις με αρρενωπή και ταυτόχρονα minimal αισθητική. Κρεμαστά αλλά και σκουλαρίκια καρφωτά, κρίκοι και πολλές επιλογές για τον άνδρα. Αλήθεια εσύ τι θα επιλέξεις; Για άνδρες που επιθυμούν να φορέσουν σκουλαρίκια όμως δεν έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους η λύση είναι μια: ear cuffs. Βρείτε τα εδώ.
Δείτε σκουλαρίκια από ασήμι εδώ.
 
Αντρικά ρολόγια: όχι η πιο «budget friendly» αλλά κλασσική επιλογή
Το αξεσουάρ που κάθε άντρας προσέχει είναι σίγουρα το ρολόι του, αφού συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα. Είναι μια σίγουρη επιλογή, όμως πολλές φορές είναι αρκετά πιο κοστοβόρα απ’ότι οι προηγούμενες προτάσεις μας. Η επιλογή είναι δική σου!
 
Στυλό πολυτελείας: για τον business man
Ένα δώρο για άνδρες μεγαλύτερης ηλικία ή για άνδρες που είναι πολύ απασχολημένοι με την επαγγελματική τους καριέρα. Θα τον εντυπωσιάσεις ενώ ταυτόχρονα θα του είναι και χρήσιμο!
 
Μπρελόκ
Επίλεξε ένα μπρελόκ το οποίο θα κοσμεί τα κλειδιά του αλλά και θα του θυμίζει εσένα κάθε φορά που θα το κοιτάει. Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο;
 
Οι παραπάνω επιλογές δώρων για άνδρες είναι από τις πιο «safe» και δοκιμασμένες επιλογές. Σε κάθε περίπτωση ο κάθε άνδρας είναι διαφορετικός για αυτό είτε κάνεις δώρο στον αδερφό, πατέρα ή στο άλλο σου μισό το στυλ, ο χαρακτήρας του αλλά και η προσωπική σας σχέση είναι αυτά που θα σε κάνουν να καταλήξεις!

Διάλεξε ανδρικά κοσμήματα από ασήμι και κάνε τις αγορές σου από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με δωρεάν αποστολή.
 

Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν