Γιατί να αγοράσεις κοσμήματα online

Γιατί να αγοράσεις κοσμήματα online | Emmanuela - handcrafted for you®

Το shopping είναι μια αγαπημένη ασχολία όλων. Aπό την άλλη το οnline shopping, το οποίο μάθαμε την τελευταία δεκαετία, έχει γίνει λατρεμένη συνήθεια όλων και είναι στις ημέρες μας μια κυρίαρχη τάση που τείνει να υποσκελίσει τα ψώνια σε φυσικό κατάστημα.

Σίγουρα το να έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα από κάθε μεριά του κόσμου είναι δελεαστικό, αφού διαλέγεις με την ησυχία σου χωρίς τους περιορισμούς που έχουν οι φυσικές αγορές, ξεκούραστα και εύκολα με ένα «κλικ».

Φυσικά τα κοσμήματα δεν είναι εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και oι «online shoppers» παγκοσμίως επιδίδονται σε μαραθωνίους online αγορών, διαλέγοντας πάντα βάσει της φωτογραφίας, ιδανικά και του βίντεο (στο www.emmanuela.gr θα βρεις σε κάθε προϊόν και ένα τουλάχιστον σχετικό βίντεο), της περιγραφής και φυσικά της τιμής.

Θα μπορούσε κανείς να πει κανείς ότι τα e-shops - και συγκεκριμένα τα e-shops με κοσμήματα - έχουν πολλά παραπάνω να… δώσουν σε σχέση με τα συμβατικά μαγαζιά και συνήθως σε καλύτερες τιμές, από ότι τα φυσικά καταστήματα.

Γιατί να αγοράσω κοσμήματα online;

Αν και δεν βλέπεις τα κοσμήματα από κοντά και δεν μπορείς να τα αγγίξεις, το online jewelry shopping έχει πολλά πλεονεκτήματα που κάνουν αυτό το μειονέκτημα να φαίνεται ασήμαντο!


1.    Ψώνια με ασφάλεια – αποφυγή συγχρωτισμού

Σε ένα e-shop με κοσμήματα μπορείς να ψωνίζεις για όση ώρα θέλεις χωρίς να ανησυχείς για την υγεία σου και για τα μέτρα ασφαλείας του Covid-19, όπως το να φοράς συνεχώς τη μάσκα σου, να περιμένεις σε ουρά για να αποφύγεις το συγχρωτισμό και πολλά ακόμη, που μπορεί να επιβαρύνουν τη διάθεση σου καθώς ψωνίζεις! Μπορείς να απολαύσεις μια εμπειρία αγορών, όπου δεν θα έχεις να φοβάσαι τίποτα!

2.    Κοσμήματα σε μεγάλη ποικιλία

Τα e-shops ποτέ δεν… στερεύουν από χώρο, σε αντίθεση με τα φυσικά καταστήματα, τα οποία παρουσιάζουν συγκεκριμένα προϊόντα στις βιτρίνες τους!

3.    Κοσμήματα σε χαμηλότερη τιμή

Στα e-shops θα βρεις κοσμήματα σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα!

4.    Ευκολότερη αναζήτηση και επιλογή

Πόσες φορές έχεις μπει σε ένα κατάστημα στο οποίο όσο και αν ψάχνεις δεν μπορείς να βρεις αυτό το οποίο έχεις στο μυαλό σου; Σε ένα e-shop δεν έχεις αυτό το πρόβλημα, αφού οι κατηγορίες στο μενού αλλά και τα φίλτρα επιλογής σε βοηθούν να ανακαλύψεις ακριβώς το κόσμημα που θέλεις!

Στα κοσμήματα online, όπως και σε κάθε αγορά είναι απαραίτητο να προσέξεις ορισμένα σημεία ώστε να μην απογοητευτείς όταν τελικά παραλάβεις το κόσμημα!  Περιηγήσου στις φωτογραφίες και δες με προσοχή τα βίντεο και  τα χαρακτηριστικά του κοσμήματος, τα μεγέθη, τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο αλλά και τις λεπτομέρειες του!

Navigation menu | Emmanuela.gr®

Bέβαια, τα περισσότερα online κοσμηματοπωλεία ακολουθούν μια πολιτική επιστροφών σε περίπτωση που δεν παραλάβεις αυτό που περίμενες, αλλά γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες.

Τα περισσότερα e-shops με κοσμήματα παρέχουν υψηλού επιπέδου αποστολή σε πολύ συμφέρουσες τιμές! Έτσι μπορείς να παραλάβεις τα ψώνια σου στην… πόρτα του σπιτιού σου, χωρίς κόπο!

Από ένα online κατάστημα μπορείς να αγοράσεις όλων των ειδών τα κοσμήματα. Γυναικεία σκουλαρίκια σε πολλά σχέδια, όπως καρφωτά, κρεμαστά και κρίκοι.  Χρυσά, ασημένια βραχιόλια, ανδρικές αλυσίδες, κολιέ με πέτρες και με πολύτιμους λίθους και πολλά ακόμη. Ανακάλυψε την ποικιλία μας σε χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι στο emmanuela.gr.

Στο δικό μας e-shop με χειροποίητα κοσμήματα της τεχνίτριας Εμμανουέλας Αλεβιζοπούλου θα βρεις λεπτομερείς περιγραφές, αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και βίντεο για μια απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία, ενώ μπορείς πάντα να επικοινωνείς μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, με μία κλήση στο 23910 21132 αλλά και μέσω email στο questions@emmanuela.gr.

Ο δρόμος του online shopping λοιπόν, στο emmanuela.gr είναι ανοιχτός και οι επιλογές σου πολλές και ασφαλείς! Oι θετικές κριτικές στο eshop μας μιλάνε από μόνες τους!


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν