H Eμμανουέλα προτείνει: 5 hot τάσεις στα κοσμήματα για αυτό το καλοκαίρι

H Eμμανουέλα προτείνει: 5 hot τάσεις στα κοσμήματα για αυτό το καλοκαίρι | Emmanuela - handcrafted for you®
Ο υδράργυρος ανεβαίνει και μαζί του και η καλοκαιρινή σου διάθεση. Το καλοκαίρι έχει σχεδόν φτάσει και ανυπομονείς να βγεις έξω, πάντα φυσικά με προσοχή και σεβόμενη τα μέτρα προστασίας. Τα κοσμήματα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σύνολο σου για να ολοκληρωθεί και να αντανακλά σε όλους γύρω σου την φωτεινή και χαρούμενη σου διάθεση! Για φέτος το καλοκαίρι οι τάσεις στα κοσμήματα είναι πολλές, για αυτό παρακάτω ακολουθούν 5 πολύ στοχευμένες προτάσεις για εσένα από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Εμμανουέλα.
κοσμημα-ασημι-σκουλαρικι
1.Κοσμήματα με έντονα θαλασσινά στοιχεία
Oι χάντρες θυμίζουν καλοκαίρι, ειδικά όταν είναι σε χρωματισμούς μπλε και γαλάζιους! Η πρόταση της Εμμανουέλας για ένα απόλυτα καλοκαιρινό look: Χειροποίητα μινιμαλιστικά σκουλαρίκια ear pins, κατασκευασμένα από ασήμι 925 με τιρκουάζ πέτρες χαουλίτη. μοναδικό χειροποίητο κόσμημα σε άκρως Καλοκαιρινό σχέδιο, που μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίπτωση στην οποία θέλεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Κράτησε μαζί σου την αύρα της θάλασσας και συνόδεψε ιδανικά ένα από τα πιο δυνατά trend της σεζόν!
 
 
 κοσμηματα-με-φρουτα-ασημενια
2. Σκουλαρίκια Statement με εξωτικό στυλ
Μπορεί η τάση των τελευταίων ετών να είναι το minimal, όμως αυτό το καλοκαίρι θα φορέσεις τα πιο ιδιαίτερα ακόμη και ογκώδη σκουλαρίκια για να ταιριάξεις κάθε look! Είναι γνωστό πως κανένα άλλο κόσμημα δεν αναδεικνύει τόσο την παιχνιδιάρικη πλευρά σου όσο ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Η πρόταση της Εμμανουέλας: Χειροποίητα κρεμαστά κίτρινα σκουλαρίκια κατασκευασμένα από ασήμι 925, με πέτρες νεφρίτη.
 
κολιε-ασημενιο-καρπουζι
 3. Κρεμαστό που τραβάει τα βλέμματα
Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο καλοκαιρινό από ένα καρπούζι σε μορφή… κρεμαστού; Τα έντονα χρώματα σε συνδυασμό με τον αναζωογονητικό του χαρακτήρα το καθιστούν ιδανικό αξεσουάρ για τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες. Ιδανικά συνδύασε το με ένα απλό μαύρο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν. Η Εμμανουέλα προτείνει: Κολιέ καρπούζι κατασκευασμένο από ασήμι, λευκά μαργαριτάρια, κόκκινα κοράλια, πέτρες όνυχα, περίδοτου και σπινέλιου.
  
 τσοκερ-ασημενιο-για-καλοκαιρι
 4.Πολύχρωμα τσόκερ
Θυμίζουν εκείνα τα καλοκαίρια που περνούσαμε παλιά με παγωτό στο χέρι, αλλά και τα πρώτα εφηβικά καλοκαιρινά καρδιοχτύπια. Τα τσόκερ έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα και αποτελούν φανταστική επιλογή για να προσθέσεις λίγο χρώμα στο στυλ σου! Η Εμμανουέλα προτείνει: Κολιέ τσόκερ από βαμβακερό ύφασμα με κλασσικό Ελληνικό μοτίβο, σε μπλε και άσπρους χρωματισμούς.
 
λουλουδια-βραχιολι-ασημενιο
5. Κοσμήματα με λουλούδια
Μια ακόμη τάση για φέτος προτείνει ρομαντσάδα και λουλούδια, πολλά λουλούδια σε λαιμό, αυτιά και χέρια. Έντονα και μεγάλα, όπως όλα τα κοσμήματα για το φετινό καλοκαίρι, αναβαθμίζουν και το πιο απλό look. H Εμμανουέλα προτείνει: Βραχιόλι κατασκευασμένο από ασήμι 925 με ένα μεγάλο "λουλούδι" και μια μεγάλη πέτρα νεφρίτη στο κόκκινο χρώμα του κρασιού.
 
Θέλετε να κερδίσετε 5 ευρώ έκπτωση στην επόμενη αγορά σας από το www.emmanuela.gr; Κοινοποιήστε μια φωτογραφία με ένα από τα κοσμήματα μας, που έχετε αγοράσει και κάντε μας tag σε Facebook ή Instagram: @emmanuela.gr
Ακολουθήστε τις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νεότερα από το χώρο του κοσμήματος.
 
 

Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν