Ποια είναι τα κατάλληλα σκουλαρίκια για σένα; Έχουμε την απάντηση!

Ποια είναι τα κατάλληλα σκουλαρίκια για σένα; Έχουμε την απάντηση! | Emmanuela - handcrafted for you®

Φωτό: Κρεμαστά σκουλαρίκια jackets με πέτρες

Αν θες να κάνεις ένα ισχυρό fashion statement με την εμφάνισή σου, πρέπει να επικεντρωθείς στα αυτιά σου!

Τα σκουλαρίκια είναι τα κοσμήματα που, πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλα, φαίνονται με την πρώτη ματιά, ειδικά αν τα έχεις συνδυάσει με το κατάλληλο κούρεμα και ρούχα. Μπορούν να σε κάνουν το επίκεντρο της προσοχής! Φορώντας τα κατάλληλα σκουλαρίκια, δεν χρειάζεσαι ακριβή ενδυμασία ώστε η εμφάνιση σου να μοιάζει προσεγμένη και ξεχωριστή. Τα παρακάτω αξεσουάρ μπoρούν να απογειώσουν ακόμα και ένα πολύ απλό look.

Η τάση φέτος (και ανάμεσα στους celebrities) είναι τα μακριά σκουλαρίκια. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια σου δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστείς και να τραβήξεις τα βλέμματα! Παρακάτω ακολουθούν οι πιο hot συμβουλές για να επιλέξεις και να συνδυάσεις έξυπνα τα κρεμαστά σκουλαρίκια και να γίνεις το hit της βραδιάς!

1. Διάλεξε τα κρεμαστά σκουλαρίκια ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Σχήμα προσώπου - Emmanuela - handcrafted for you®

Πηγή φωτό: www.eleablake.com

Το σχήμα του κάθε προσώπου διαφέρει και αυτός είναι ένας παράγοντας που θέλεις να λάβεις υπ’ όψιν!

Το «αντεστραμμένο τρίγωνο» είναι το πιο συχνό σχήμα προσώπου για μια γυναίκα. Αυτό σημαίνει ένα σχετικά ανοιχτό μέτωπο και στενό πηγούνι. Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή, είναι προτιμότερο να διαλέξεις σκουλαρίκια που θα τονίσουν τα μάτια σου! Τέτοια είναι τα σκουλαρίκια που σχηματίζουν λίγο ή πολύ το σχήμα από ένα δάκρυ, όπως π.χ. τα σκουλαρίκια με ψηφίδες από κεχριμπάρι από το Emmanuela – handcrafted for you.

Σκουλαρίκια με ψηφίδες από κεχριμπάρι

Αν, από την άλλη, έχετε πιο στρόγγυλο πρόσωπο, δηλαδή πιο πλατιά ζυγωματικά και όχι μυτερό πηγούνι, σας ταιριάζουν καλύτερα τα σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα και προτιμότερο είναι να αποφύγετε τα μεγαλύτερου μήκους σκουλαρίκια, τα stud ή τα σφαιρικά σκουλαρίκια!  Μια ιδανική επιλογή για σας είναι τα σκουλαρίκια  σφυρήλατοι κρίκοι από το Emmanuela – handcrafted for you®.

Αν, τέλος, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων με τετράγωνο πρόσωπο, αποφύγετε καλύτερα τα σκουλαρίκια ορθογώνιου σχήματος και διαλέξτε σκουλαρίκια που θα λειάνουν τις γωνίες του προσώπου σας. Όπως για παράδειγμα τα μακριά οβάλ σκουλαρίκια ή τα στρογγυλά ασημένια. Τέτοια είναι για παράδειγμα τα ανόμοια κρεμαστά σκουλαρίκια "σπείρες".

2. Διαλέξτε κοσμήματα που ταιριάζουν με τον τύπο του προσώπου σας

Πέρα από το σχήμα του προσώπου σας, πρέπει να διαλέξετε τα σκουλαρίκια σας ανάλογα και με τη δομή των οστών του προσώπου.

Αν έχετε ένα πιο λεπτό τύπο προσώπου (λεπτά ζυγωματκά και σαγόνι), διαλέξτε αντιστοίχως λεπτά σκουλαρίκια, όπως τα σκουλαρίκια αλυσίδες με μαργαριτάρια.

Σκουλαρίκια αλυσίδες με μαργαριτάρια

Αντίστοιχα, για όσες από εσάς έχετε μεγαλύτερη και πιο δυνατή δομή οστών στο πρόσωπο (πιο έντονα ζυγωματικά και σαγόνι), τα πιο έντονα και πλούσια σκουλαρίκια, όπως για παράδειγμα τα κρεμαστά σκουλαρίκια "λουλούδια μαργαρίτες", είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν έχετε μεσαίου μεγέθους δομή προσώπου, διαλέξτε αναλόγως και μεσαίου όγκου σκουλαρίκια.

3. Φορέστε τα μακριά σκουλαρίκια στις κατάλληλες περιστάσεις

Πολλά κρεμαστά σκουλαρίκια ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να λαμβάνεις υπόψη το χώρο που θα επισκεφθείς, πριν αποφασίσεις τι θα φορέσεις. Αν πρόκειται να περάσεις τη μέρα στο γραφείο, διάλεξε ίσως κάτι πιο κοντό, όπως τα κρεμαστά σκουλαρίκια jackets με τιρκουάζ.

 Κρεμαστά σκουλαρίκια jackets με τιρκουάζ

Αν από την άλλη ετοιμάζεσαι για ένα δείπνο (ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε και πάλι να κάνουμε τέτοια σχέδια!), μπορείς να επιστρατεύσεις τα εντυπωσιακά και πιο μεγάλα σου σκουλαρικια, όπως είναι τα κρεμαστά σκουλαρίκια "διπλοί σταυροί".

Κρεμαστά σκουλαρίκια "διπλοί σταυροί"

4. Διάλεξε με βάση τα χρώματά σου

Οι αποχρώσεις του δέρματος διαφέρουν σε όλους μας και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το τι θα φορέσουμε. Στα πιο λευκά δέρματα ταιριάζουν συνήθως περισσότερο τα κοσμήματα σε ασημί χρώμα. Στις πιο σκούρες ή ουδέτερες επιδερμίδες, τα ασημένια κοσμήματα επίσης ενδείκνυνται,  ωστόσο καλό είναι να συνδυάζονται και με τα κατάλληλα ενδύματα. Σε κάθε περίπτωση στο Emmanuela – handcrafted for you® μπορείς να βρεις σκουλαρίκια από ασήμι 925 σε διάφορες αποχρώσεις (ασημί, χρυσό, ροζ χρυσό, ρουθήνιο, οξειδωμένο) για να νιώθεις ότι έχεις όλες τις επιλογές στα πόδια σου!

 


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν