Σου αρέσουν τα tattoo; Συνδύασε τα με rock κοσμήματα από ασήμι!

Σου αρέσουν τα tattoo; Συνδύασε τα με rock κοσμήματα από ασήμι! | Emmanuela - handcrafted for you®

Τα βλέπεις σε άλλους και σου αρέσουν, τα φαντάζεσαι στο σώμα σου και τρελαίνεσαι! Πιστεύεις ότι ένα τατουάζ δεν είναι απλά ένα σχέδιο, αλλά μια ιδέα, μια στάση ζωής, μια φιλοσοφία. Τελείωσε το έχεις πάρει απόφαση: θα γεμίσεις το σώμα σου με tattoo!

 

Είτε έχεις ήδη τολμήσει να χτυπήσεις το πρώτο σου είτε θεωρείς πως το σώμα σου είναι πια ο καμβάς της φαντασίας και των εμπειριών σου…  το επόμενο βήμα είναι ένα: να βρεις πως μπορείς να αναδεικνύεις τα tattoo σου μέσα από μοναδικά κοσμήματα και piercing.

 

Κανονικά δεν πρέπει να κάνεις τατουάζ απλά και μόνο για το στυλ, όμως από τη στιγμή που είσαι συνειδητοποιημένος μπορείς να περάσεις και στο επόμενο βήμα, στο styling. Το rock στυλ είναι πολλές φορές ένα μίγμα πολλών tattoo, ενός σκληρού attitude και πολλών κοσμημάτων… Συμφωνείς;

 

 skoularikia-andrika-ashmenia

 

Σκουλαρίκια για πολύ «rock στυλ»

Τα σκουλαρίκια μπορούν να θεωρηθούν από τα πιο κοινά ανδρικά κοσμήματα, καθώς μπορούν να προσδώσουν σε έναν άντρα αυτό το bad guy look που ξετρελαίνει όλα τα κορίτσια... Aνακάλυψε σκουλαρίκια για τον άνδρα από ασήμι 925 εδώ..

 

 

Βραχιόλια για να σου λείπει μόνο η… Harley Davidson

Τίποτα δε φωνάζει «Born to be wild» περισσότερο από ένα βραχιόλι αλυσίδα το οποίο πάει σετ με ένα δερμάτινο παντελόνι και t-shirt με το γνωστό λογότυπο του αετού… Δες βραχιόλια για σκληρά γούστα εδώ.

 

kremasta-gia-andres

Κρεμαστά για τη λαίδη, κρεμαστά και για τον αλήτη

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά για αυτό είναι αδιαμφισβήτητη η δύναμη των αξεσουάρ στο αντρικό στυλ, ειδικά όταν αυτό κοσμείται από έντονα tattoo και μια hard to get στάση! Eίναι που δίχως ένα κόσμημα δεν θεωρείται ολοκληρωμένο ένα outfit, είναι που προσφέρει rock attitude και που είναι τόσο εύκολο να ταιριάξει με το στυλ σου. Διάλεξε μέσα από μεγάλη ποικιλία κρεμαστών από ασήμι 925 σε ιδιαίτερα goth, rock, metal σχέδια.

 

δαχτυλίδια-ανδρικα

Δαχτυλίδια για άνδρες έτοιμους για όλα

Ένα δαχτυλίδι δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, αλλά και αντρική. Φαντάσου γύρω από τα γεμάτα περίτεχνα tattoo δάχτυλά σου ασημένια δαχτυλίδια με σταυρούς, νεκροκεφαλές και άλλα rock στοιχεία να συνοδεύουν το όλο look. Δες εδώ και άλλα δαχτυλίδια από ασήμι σαν κι αυτό.

 

Your style rocks και ο χαρακτήρας σου το ίδιο! Ποιος ο λόγος λοιπόν τα ανδρικά αξεσουάρ σου να μην αναδεικνύουν και τα τατουάζ σου; Κανένας απολύτως! Διαχρονικό όσο ποτέ, το ροκ look ήταν και θα είναι πόλος έλξης γυναικών!

 

κοσμηματα-για-ανδρες

Τα τατουάζ σε κάνουν πιο sexy και τα κοσμήματα συμπληρώνουν ιδανικά!

Η ιδέα του να αντιμετωπίσεις το σώμα σου ως καμβά σίγουρα δεν είναι νέα, αφού τα tattoo πρωτοεμφανίστηκαν γύρω στην 8η χιλιετία π.Χ στην Ιαπωνία της Παλαιολιθικής Εποχής.  

 

Σε κάθε περίπτωση αν σκέφτεσαι να κάνεις tattoo, καλό είναι να το σκεφτείς σοβαρά γιατί είναι κάτι το οποίο θα μείνει για πάντα επάνω σου!

 

Η συλλογή με ανδρικά κοσμήματα της Emmanuela απαρτίζεται από πρωτότυπες δημιουργίες της Εμμανουέλας Αλεβιζοπούλου, αλλά και από επιλεγμένα σχέδια Ιταλικών οίκων. Όλα τα κομμάτια είναι σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες και ακραίες τάσεις στην σύγχρονη μόδα, ενώ κατασκευάζονται ή τελειοποιούνται στο στο εργαστήριο μας, εδώ στην Ελλάδα.

 

Στοχεύει στους δυναμικούς και μοντέρνους άνδρες, που επιλέγουν να ξεχωρίζουν μέσα από το ντύσιμο τους, χωρίς όμως να χάνουν την αληθινή τους ταυτότητα. Φορώντας αυτές τις δημιουργίες σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητοι.

 

Τα σχέδια μας είναι εμπνευσμένα από τα επαγγέλματα, τα ταξίδια, την ιστορία, το θρησκεία, τη φύση και την εσωτερική αναζήτηση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μουσική και τις τέχνες. Τα κοσμήματα "Emmanuela - handcrafted for you" είναι τόσο trendy και μοναδικά που μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση.


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν