Κοσμήματα: οι τάσεις για το 2020 - τι θα φορεθεί φέτος

Κοσμήματα: οι τάσεις για το 2020 - τι θα φορεθεί φέτος | Emmanuela - handcrafted for you®

Είτε είστε οπαδοί των σκουλαρικιών, των κολιέ ή των δαχτυλιδιών, ένα είναι σίγουρο: τα κοσμήματα αποτελούν την επιτομή του στυλ, αφού απογειώνουν το κάθε outfit με έναν ιδανικό τρόπο. Είναι η κομψή τελειωτική… “πινελιά” και ένα καθημερινό must have για όλες τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες.

emmanuela-κοσμηματα-με-ασημι

Η σωστή επιλογή κοσμήματος μπορεί να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σας, ενώ πολύ εύκολα μπορείτε να το ενσωματώσετε στα looks σας, καθώς οι επιλογές είναι ατελείωτες. Όμως τι αλλάζει για το 2020 και τι μπορούμε να επιλέξουμε για να μας ταιριάζει απόλυτα;

 Όπως όλες οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν, το ίδιο ισχύει και για το στυλ στα κοσμήματα. Υπάρχουν φυσικά διαχρονικά κομμάτια, όπως ένα μονόπετρο δαχτυλίδι ή ένα κολιέ με πέρλες, τα οποία ποτέ δε χάνουν την αξία τους, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάθε χρόνο νέες προτάσεις έρχονται να προστεθούν στις επιλογές μας.

«Μεγάλα κοσμήματα – Fashion Statements»

Φέτος, τα κοσμήματα που φαίνεται να κυριαρχούν είναι μεγαλύτερα, τολμηρά ίσως ακόμη και… too much! Ιδιαίτερα δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους, περίτεχνα σκουλαρίκια και πρωτότυπα κολιέ με χρώματα και υφές, σας προκαλούν να τα εντάξετε στο ντύσιμο σας. Γενικότερα, η μόδα στα αξεσουάρ βασίζεται στην ένταση και στο ‘βάρος’. Αυτό σημαίνει μεγάλα κολιέ, περίεργα σχέδια, ιδιαίτερα σκουλαρίκια κοκ

 «Επιστροφή στα 90’s»

Σε αυτήν την περίπτωση τα κοσμήματα ακολουθούν την fashion τάση και μας γυρίζουν πίσω στη δεκαετία του 1990. Chokers, πολλά layers και έντονα σχέδια μας θυμίζουν τι φορούσαμε τότε.

εμμανουέλα-κοσμηματα-μονογραμμα 

«Διαχρονικά κομμάτια με πολύτιμες πέτρες»

Τα διαμάντια ήταν και θα είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, όμως όλοι οι πολύτιμοι λίθοι είναι μοναδικοί ο καθένας με το δικό του τρόπο. Το στυλ σας είναι πιο natural; Αναζητήστε φυσικές πέτρες και συνοδέψτε τα καθημερινά σας outfit! Ή μήπως είστε πιο κοντά στo glam style; Υπάρχουν πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι για όλα τα γούστα αλλά και όλα τα budget.

Mην ξεχνάτε: 5 trends κοσμημάτων που επικράτησαν το 2019 και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και το 2020!

  1. Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια. Βρείτε την πρόταση της Εμμανουέλας εδώ.

  2. Κολιέ τύπου Αλυσίδα. Βρείτε την πρόταση της Εμμανουέλας εδώ.

  3. Χρυσοί Κρίκοι. Βρείτε την πρόταση της Εμμανουέλας εδώ.

  4. Δαχτυλίδια «Έργα Τέχνης». Βρείτε την πρόταση της Εμμανουέλας εδώ.

  5. Minimal Περιδέραια για κάθε ώρα. Βρείτε την πρόταση της Εμμανουέλας εδώ.

σκουλαρικια-μεγαλα-ασήμι 

Αυτή τη χρονιά, τα σκουλαρίκια είναι σίγουρο πως θα κλέψουν την παράσταση. Οι χειμερινές τάσεις, προτείνουν σκουλαρίκια που είναι μεγάλα, υπερβολικά και να δηλώνουν ένα… statement από μόνα τους. Ένα ακόμη φετινό trend είναι τα μονά σκουλαρίκια, δηλαδή το να φοράτε μόνο το ένα σκουλαρίκι για extra στυλ και minimal αίσθηση!

Τελικά, οι πιο ασφαλείς  επιλογές των κοσμημάτων που θα συμπληρώσουν το look σας και θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σας είναι αυτές που κάνουν εσάς να νιώθετε καλά.

Που θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις στα κοσμήματα; Μια ατελείωτη ποικιλία από χειροποίητα και μη κοσμήματα με βάση το ασήμι 925 σας περιμένει στο www.emmanuela.gr. Μια πλούσια συλλογή από εκατοντάδες κοσμήματα, η οποία σχεδιάστηκε από την jewelry artist Emmanuela Alevizopoulou για να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.

Κλασικά και μοντέρνα σχέδια, ασήμι, επιχρυσωμένα κοσμήματα, χρυσός και μια σπάνια ποικιλία σε χρώματα και διακόσμηση από πολύτιμες πέτρες, πάντα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και το χαρακτηριστικό στυλ των «Emmanuela – Handcrafted for you».


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν