Νέα

Γιατί να επιλέξεις ένα χειροποίητο κόσμημα; | Emmanuela - handcrafted for you®
Το χειροποίητο κόσμημα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό κόσμημα. Πίσω από κάθε σχέδιο κρύβονται πολλές ώρες έμπνευσης, επεξεργασίας, αφοσίωσης και το σημαντικότερο όλων, κρύβεται η αγάπη του δημιουργού. Γιατί όμως αποτελούν μια ιδανική επιλογή για δώρο σε κάποιον φίλο/φίλη αλλά και για εσένα; Σε αυτό το blog συγκεντρώνουμε όλους τους λόγους που κάνουν την αγορά ενός χειροποίητου κοσμήματος ξεχωριστή!
Άνοιξη 2021: Οι 5 πιο hot τάσεις στα κοσμήματα | Emmanuela - handcrafted for you®
Άνοιξη! Κλίμα νέας αρχής, ειδικά στην τωρινή δύσκολη συγκυρία που όλοι έχουμε ανάγκη ένα νέο ξεκίνημα, ένα «άνοιγμα» σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι ελπίζουμε ότι αυτό θα έρθει σύντομα και σας μέσα από το Emmanuela - handcrafted for you® σας παρουσιάζω τις 5 κυριότερες τάσεις στο κόσμημα, για την Άνοιξη του 2021!
Η τέχνη του να φοράς μίνιμαλ κόσμηματα! | Emmanuela - handcrafted for you®
Τα μίνιμαλ κοσμήματα είναι πάντα επίκαιρα και ποτέ δεν είναι αρκετά! Ωστόσο χρειάζεται κάποια σκέψη για να συνδυαστούν σωστά. Αν είσαι φαν του basic look, έχω να σου δώσω κάποιες συμβουλές και προτάσεις που θα σου φανούν χρήσιμες. Μικρά tips για να αποφύγεις μεγάλα λάθη!
Ποια είναι τα κατάλληλα σκουλαρίκια για σένα; Έχουμε την απάντηση! | Emmanuela - handcrafted for you®

Αν θες να κάνεις ένα ισχυρό fashion statement με την εμφάνισή σου, πρέπει να επικεντρωθείς στα αυτιά σου!

Τα σκουλαρίκια είναι τα κοσμήματα που, πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλα, φαίνονται με την πρώτη ματιά, ειδικά αν τα έχεις συνδυάσει με το κατάλληλο κούρεμα και ρούχα. Μπορούν να σε κάνουν το επίκεντρο της προσοχής! Φορώντας τα κατάλληλα σκουλαρίκια, δεν χρειάζεσαι ακριβή ενδυμασία ώστε η εμφάνιση σου να μοιάζει προσεγμένη και ξεχωριστή. Τα παρακάτω αξεσουάρ μπoρούν να απογειώσουν ακόμα και ένα πολύ απλό look.