Νέα

6 «Statement» κοσμήματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου | Emmanuela - handcrafted for you®

Που θα βρεις «statement» κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι; Μια ατελείωτη ποικιλία από χειροποίητα κοσμληματα σε περιμένει στο www.emmanuela.gr. Μια πλούσια συλλογή η οποία σχεδιάστηκε από την jewelry artist Εμμανουέλα Αλεβιζοπούλου για να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.

4 ιδέες για δώρο σε άνδρες | Emmanuela - handcrafted for you®

Σίγουρα το αντρικό δώρο είναι λίγο πιο δύσκολο απ’ότι το δώρο σε μια γυναίκα, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου στον αγαπημένο σου! Σε αυτό το άρθρο σου προτείνουμε κλασσικά κοσμήματα για άνδρες, ένα ιδανικό δώρο για γιορτές και γενέθλεια.

H Eμμανουέλα προτείνει: 5 hot τάσεις στα κοσμήματα για αυτό το καλοκαίρι | Emmanuela - handcrafted for you®

Oι χάντρες θυμίζουν καλοκαίρι, ειδικά όταν είναι σε χρωματισμούς μπλε και γαλάζιους! Κράτησε μαζί σου την αύρα της θάλασσας και συνόδεψε ιδανικά ένα από τα πιο δυνατά trend της σεζόν! 

Σου αρέσουν τα tattoo; Συνδύασε τα με rock κοσμήματα από ασήμι! | Emmanuela - handcrafted for you®
Τα κοσμήματα μας είναι εμπνευσμένα από τα επαγγέλματα, τα ταξίδια, την ιστορία, το θρησκεία, τη φύση και την εσωτερική αναζήτηση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μουσική και τις τέχνες. Τα κοσμήματα "Emmanuela - handcrafted for you" είναι τόσο trendy και μοναδικά που μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση...
Τα 4+1 Must Have κοσμήματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα | Emmanuela - handcrafted for you®
Με μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας μπορείς να ανακαλύψεις έναν ατελείωτο κόσμο από γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα με βάση το ασήμι 925, που θα απογειώσουν την κάθε σου εμφάνιση, αναδεικνύοντας το στυλ σου αλλά και ανεβάζοντας τη διάθεση σου.