“Τι κοσμήματα να βάλω στο γάμο μου;”

“Τι κοσμήματα να βάλω στο γάμο μου;” | Emmanuela - handcrafted for you®
H πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σου πλησιάζει και η ανυπομονησία σου μεγαλώνει. Το νυφικό το βρήκες. Το χτένισμα που θα κάνεις το βρήκες. Το παπούτσι σε δυσκόλεψε λίγο, αλλά το βρήκες και αυτό (και το ψηλό και το χαμηλό για μετά). Έχεις βρει ακόμη και το μακιγιάζ σου… Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσεις τι κοσμήματα θα επιλέξεις να φορέσεις την ημέρα του γάμου σου!
κοσμηματα-γαμος
Πηγή: Pinterest
Το μονόπετρο και η βέρα
To μόνο σίγουρο σε αυτό το γάμο (και σε αυτή τη ζωή!) είναι πως ξέρεις πολύ καλά τι θα φοράς στο χέρι σου. Η τελετή θα ξεκινήσει με εσένα να φοράς το φορτισμένο με γλυκές αναμνήσεις μονόπετρο, ενώ μετά τη μέση του μυστηρίου θα το ανταλλάξεις με τη βέρα σας.
Τι μένει; Αυτιά, λαιμός, μαλλιά!
 στεφανα-χειροποιητα
Τα στέφανα
Τα στέφανα γάμου αποτελούν σύμβολο της ένωσης σας και της αγάπης σας. Eίναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντική η διαδικασία επιλογής τους. Είτε ψάχνετε μίνιμαλ στέφανα, είτε κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείτε να το βρείτε στις παραπάνω επιλογές! Μοναδικά στέφανα σε ασήμι ή επίχρυσα, διακοσμημένα με όμορφες λεπτομέρειες όπως πέρλες, δαντέλες και κορδέλες. Ανακαλύψτε μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα στέφανα γάμου.
Τι σκουλαρίκια ταιριάζουν με το νυφικό μου;
Όλα έχουν να κάνουν με το στυλ του νυφικού, αλλά και το χτένισμα που θα επιλέξεις. Ένα χτένισμα με έντονες μπούκλες, λουλούδια και κορδέλες δε χρειάζεται να συνοδευτεί από σκουλαρίκια, ενώ ένα σινιόν ή μαζεμένο μαλλί σου αφήνει το πεδίο ελεύθερο να διακοσμήσεις τα αυτιά σου όπως εσύ το φαντάζεσαι… Βρες τα σκουλαρίκια της φωτογραφίας εδώ.
Κολιέ για το γάμο μου
Αν το νυφικό είναι στράπλες τότε θα ήταν ωραίο να φορέσεις κάτι στο λαιμό. Ανάλογα με το στυλ σου μπορείς να διαλέξεις ένα απλό περιδέραιο από ασήμι, με μαργαριτάρι ή ένα χρυσό κολιέ αλυσίδα το οποίο προσομοιάζει σε αρχαιοελληνικό στυλ. Η καλύτερη λύση όλων είναι να κοσμήσεις το λαιμό σου με ένα από τα οικογενειακά κειμήλια είτε της δικής σου πλευράς είτε του μέλλοντα συζύγου σου -θα χαρεί και η μαμά σου!  Βρες εδώ τα παραπάνω κολιέ.
καρφίτσα-κόσμημα
Η καρφίτσα της γιαγιάς σου!
Η πολυαγαπημένη σου γιαγιά σου άφησε μια υπέροχη καρφίτσα όμως δεν έχεις βρει ακόμη τρόπο να την εντάξεις στο γαμήλιο σύνολο; Μια ιδέα είναι να τοποθετήσεις την καρφίτσα μέσα σε μια πλεξούδα ή σε ένα κότσο! Δεν έχεις καρφίτσα και θέλεις να πάρεις ιδέες; Δες εδώ.
Η ημέρα του γάμου σας είναι μια ημέρα που δε θα ξεχάσεις ποτέ. Βάλε τα δυνατά σου να είσαι και να νιώθεις όμορφη και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Μην ξεχνάς παντρεύεσαι μόνο μια φορά στη ζωή (ή έστω αυτή είναι η πρόθεση!) για αυτό απόβαλλε το περιττό άγχος και κοίτα να απολαύσεις μέχρι την τελευταία σταγόνα αυτήν την πολύ ξεχωριστή ημέρα.
Στο www.emmanuela.gr θα βρεις χειροποίητα κοσμήματα για το γάμο σου και custom made στέφανα, για να είναι όλα όπως τα ονειρεύτηκες.

1 σχόλιο

  • ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΉ

    Εγώ πάντως φόρεσα σκουλαρίκια κ στέφανα από σας κ είμαι πολύ ευχαριστημένη.Τα ΕΧΩ ακόμα κ δεν έχουν πάθει τίποτα.


Γράψε ένα σχόλιο

Έχε υπ΄όψιν ότι τα σχόλια εγκρίνονται, πριν δημοσιευθούν